Bucuresti rent a car conditii, intrebari, FAQ. Inchirieri auto conditii, intrebari, FAQ in Bucuresti.
  
Inchirieri Auto Bucuresti Masini de Inchiriat in Bucuresti Rent a Car Bucuresti Automobile de Inchiriat in Bucuresti  
  pagina principala    masini    contact    despre noi    informatii generale 
 INCHIRIERI MASINI BUCURESTI        MASINI CU SOFER        INCHIRIERI MICROBUZE         CONDITII       SERVICII        CONTACT  
CONDITII DE INCHIRIERE
Conditii generale
Varsta soferului
Documente
Plata
Carburant
Preturi
Sofer aditional
Livrarea si returnarea masinii
Penalitati
Asigurare
Inchiriere in afara tarii
Anularea rezervarii

Conditii generale

Pentru inchirieri de masini este absolut obligatorie prezentarea unei Carti de Identitate valide (C.I./B.I.) pentru cetatenii romani, iar pentru cetateni straini pasaportul. Clientii sunt rugati sa citeasca Contractul de inchiriere inaitne de a-l semna. Ne asumam dreptul de a refuza inchirierea unei masini fara explicatii suplimentare.

Varsta soferului

Varsta minima a clientului trebuie sa fie de 21 de ani. Permisul de conducere al clientului trebuie sa aiba o vechime de minim 1 an.

Documente

La preluarea masinii va trebui sa aveti la dumneavoastra un document de identitate (Carte de Identitate sau Pasaport), un permis de conducere valid in Romania si copii ale acestor documente. Daca nu aveti la dvs. copii ale documentului de identitate si ale permisului de conducere nu veti putea inchiria masina! 

Plata

Perioada minima de inchiriere a unei masini este de 24 ore. Prima ora dupa expirarea perioadei de inchiriere este gratis. Tot ce depaseste o ora va fi taxat cu contravaloarea unei zile de chirie.

Rezervarea unei masini trebuie facuta cel putin cu 5 zile inainte si va deveni defintiiva numai dupa confirmarea acesteia de catre noi. Anularea unei rezervari trebuie facuta cu minim 3 zile inainte.

La inceputul perioadei de inchiriere se solicita clientului un depozit (300 -500 ) care poate fi platit in numerar sau blocat pe cartea de credit. In ziua returnarii autoturismului inchiriat depozitul se restituie integral clientului daca autoturismul se prezinta in aceleasi conditii in care a fost preluat.
Daca masina este zgariata sau lovita pe exterior, sau sunt constatate alte avarii (atat pe exterior cat si in interior), depozitul nu va fi restituit (partial sau total). Pentru orice daune constatate la masina, clientul are obligatia sa prezinte certificatul constatator emis de Politie.

Carburant

Carburantul folosit trebuie sa fie benzina sau motorina Euro 3, in functie de tipul masinii. Daca nu sunteti sigur de tipul carburantului va rugam sa verificati cu personalul statiei de alimentare. Carburantul nu este inclus in pret iar masina va fi livrata cu rezervorul plin. La returnare, carburantul lipsa va fi taxat cu 1.5 Euro/litru daca rezervorul nu este plin.

Preturi

Ne rezervam dreptul de a schimba oricand tarifele. Pentru rezervarile confirmate, preturile vor ramane cele comunicate clientului.

Sofer aditional

Taxa pentru un sofer aditional este de 3 Euro/zi.
Soferul aditional este in egala masura raspunzator pentru respectarea clauzelor contractului de inchiriere.

Livrarea si returnarea masinii

Clientul trebuie sa returneze masina la expirarea contractului cu rezervorul plin si cu toate documentele primite odata cu preluarea masinii. Pentru cantitatea de combustibil care lipseste se va achita contravaloarea sumei de 1/litru. Daca masina nu este returnata la ora stabilita si Alia Rent a Car SRL nu a fost informata in prealabil masina va fi raportata la politie ca furata!

Penalitati

Clientul este responsabil in totalitate pentru incalcarea regulilor de circulatie, incluzand si amenzi de parcare sau alte taxe.
In cazul in care clientul pierde cheile si/sau documentele masinii, acesta va plati o taxa suplimentara de 200 .
In caz de accident, clientul are obligatia sa se prezinte la cea mai apropiata Sectie de Politie pentru a i se emite certificatul constator, care trebuie predat odata cu returnarea masinii. In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate sau conducerii masinii de catre o persoana nespecificata in contractul de inchiriere, responsabilitatea platii in caz de accident ii revine in intregime.

Asigurare

IN EVENTUALITATEA NEFERICITA A PRODUCERII UNUI ACCIDENT, CEA MAI APROPIATA UNITATE DE POLITIE TREBUIE ANUNTATA SI SOLICITATA A VA ELIBERA UN CERTIFICAT CONSTATATOR. IN LIPSA ACESTUI CERTIFICAT CLIENTUL VA FI RASPUNZATOR DE PLATA REPARATIILOR VEHICULULUI. Asigurarea masinii nu va acoperii daunele produse in urmatoarele situatii: 
- in interiorul masinii sau dedesubt 
- distrugeri intentionate sau din neglijenta
- distrugerea rotiilor sau cauciucurilor din alte cauze decat accident sau incendiu
- conducere sub influenta alcoolului sau substante interzise
- neprezentarea certificatului constatator de la politie
- Vonducerea vehiculului de catre persoane neautorizate

Inchiriere in afara tarii

Clientul nu are dreptul de a folosi masina inchiriata in afara granitelor Romaniei.

Anularea rezervarii

Inainte de sosire: oricare ar fi motivul si oricare ar fi momentul in care ne anuntati, se va retine integral suma pe care ati platit-o in avans. Schimbari in datele rezervarii (data sosirii sau a plecarii, numarul de zile) pot duce la anularea rezervarii.
Dupa sosire: oricare ar fi motivul si oricare ar fi momentul in care ne anuntati, se va retine integral suma pe care ati platit-o pentru inchirierea masinii, exceptand depozitul, care va va fi returnat daca masina este predata in aceleasi conditii. Pretul inchirierii a fost calculat in functie de numarul de zile.
Pentru perioade mai mari de 2 luni, se pot aplica conditii speciale.

 

top
 Preturile includ:
Full CASCO
Kilometraj nelimitat
Toate taxele
Telefoane:
(+4) 0720.906.725
(+4) 0745.500.676
Email:
mail@aliagrup.ro

Alia Accommodation    Rent a Car Bucuresti    Harta Site  
Partners: Guestus.com | Tropolino.com | Agentie marketing digital Bucuresti | Service Auto Bucuresti
© 2004 - 2024 Alia Rent a Car
Marketing done by Impact Ads Agentie Google Ads
Rent a Car Bucuresti Inchirieri Auto Bucuresti Masini de Inchiriat Romania Inchirieri Masini Romania Masini cu sofer Microbuze