Inchirieri de Masini in Bucuresti, Romania, Inchirieri de Masini, Masini de Inchiriat Bucuresti. Alia Rent a Car Bucuresti va ofera masini de inchiriat ieftine. Inchirieri auto in Bucuresti si Romania. Rezervari online!
  
Inchirieri Auto Bucuresti Masini de Inchiriat in Bucuresti Rent a Car Bucuresti Automobile de Inchiriat in Bucuresti  
  pagina principala    masini    contact    despre noi    informatii generale 
 INCHIRIERI MASINI BUCURESTI        MASINI CU SOFER        INCHIRIERI MICROBUZE         CONDITII       SERVICII        CONTACT  
DESPRE NOI

Alia Rent a Car - Bucuresti este o firma cu experienta pe piata de inchirieri auto din Romania, indeplinind standardele internationale de siguranta si confort in procent de 100%, satisfacand in acest fel exigentele clientilor nostrii care intotdeauna se intorc la firma lor preferata de inchirieri auto: Alia Rent a Car Bucuresti. 

Parcul nostru de autoturisme, reinoit la fiecare 1-2 ani, va ofera autovehicule complet echipate pentru a va permite sa calatoriti oriunde in Romania, facand in acest fel ca vacanta, calatoria de afaceri sau excursia dumneavoastra de familie sa devina o experienta de neuitat.

Pentru tot personalul Alia Rent a Car Bucuresti este o placere in a va consilia si de a va oferi cele mai bune preturi pentru masini de inchiriat in Bucuresti si Romania si in acest fel veti conduce confortabil si in siguranta pe teritoriul Romaniei.

Oferta noastra de inchirieri de masini se bazeaza pe urmatoarele principii:  

 
Asistenta profesionala non-stop
Livrare gratuita a autoturismelor in limitele orasului Bucuresti; pentru o mica taxa suplimentara masinile pot fi preluate si predate la aeroportul Otopeni sau Baneasa. 
Raspunsuri prompte pentru cererile de inchirieri de masini. Odata ce rezervarea este confirmata va garantam ca masina va fi disponibila pentru dvs.
Stare mecanica optima pentru toate masinile.
Asigurare FULL CASCO.
top
 Preturile includ:
Full CASCO
Kilometraj nelimitat
Toate taxele
Telefoane:
(+4) 0720.906.725
(+4) 0745.500.676
Email:
mail@aliagrup.ro

Alia Accommodation    Rent a Car Bucuresti    Harta Site  
Partners: Guestus.com | Tropolino.com | Agentie marketing digital Bucuresti | Service Auto Bucuresti
© 2004 - 2024 Alia Rent a Car
Marketing done by Impact Ads Agentie Google Ads
Rent a Car Bucuresti Inchirieri Auto Bucuresti Masini de Inchiriat Romania Inchirieri Masini Romania Masini cu sofer Microbuze